d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Guld til IF Skjolds U15 Drenge i Futsal

10. februar 2020 - kl.1:01 - af:

IMG_0497 kopier

IF Skjold Sæbys U15 Drenge vandt Guld til Regionsmesterskabet i Futsal.

Første kamp blev godt nok tabt til Skibsby-Højene 1-0 i en kamp, hvor de klart havde bolden mest, men der var ikke mange afleveringer, der fandt hinanden, og alt for tit blev det overladt til den enkelte, at skabe noget selv, eller også blev bolden bare sendt på mål.

De var som forvandlet i næste kamp, hvor Brønderslev blev sendt hjem med et nederlag på 3-0 på mål af Malte Kaptain og Asger Nielsen, og en tilbagelægning fra Brønderslev til deres målmand røg under foden på målmanden til 3-0.

De andre resultater var så heldigvis med dem, så det betød de skulle spille puljefinale mod Nørresundby, som havde vundet de 2 første kampe, men en sejr til IF Skjolds drenge, så ville de være bedst indbyrdes, og der var overhovedet ingen tvivl. De spillede en brandkamp og vandt 5-1. René Nielsen headede dem flot på 1-0 efter assist fra Benjamin Dencker – et rigtig flot mål. Benjamin fik også scoret direkte på frispark, og senere blev Benjamin sendt i dybden og alene med målmanden, og med lidt held fik han scoret igen til 3-0. Der var også 2 mål fra Emil Petersen. Det ene banket sikkert ind, og det sidste en ren perle, hvor Elias Vilsgaard tog et godt ryk op af banen og spillede 1-2 med René Nielsen, hvor efter Elias fandt en fri Emil, der kunne trille den i tomt mål. Klasse opspil.

Det var nogle glade spillere og en glad træner, der bagefter kunne modtage Guldmedaljerne, og nu kan koncentrere sig om at gøre klar til udendørs sæsonen.

Skriv en kommentar......