d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Nybolig Sæby: 1-plans villa med fin havudsigt

9. februar 2020 - kl.0:15 - af:

Ejendommen copy

Villaen ligger ca. 200 m fra stranden og Minibyen med de historiske bygninger fra Sæby i ministørrelse og under 1 km til havnen hvor der er flere hyggelige restauranter, butikker og et spændende havnemiljø. Kirken og den gamle bydel ligger tæt ved havnen og oppe i bymidten, på torvet er der mange aktiviteter året rundt med koncerter, udstillinger og markedsdage. Sæby har også Sæbygård skov og golfbanen som rekreative områder.

Indkørsel til Solsbækvej 50 med garage for enden og huset på venstre side. For enden af garagen er der et rum som kan bruges som et mindre værksted. Villaen er i gule sten med eternittag.

Går man gennem lågen ved garagen kommer man ind i den hyggelige gårdhave hvor der er en overdækning og et udhus til haveredskaber.

Indgang til huset via entre, herfra er der adgang til mindre bryggers. Inde i fordelingsgangen er der dør ind til to lyse værelser på højre hånd – værelserne har en god størrelse.

På venstre hånd i gangen ligger badeværelset, her er lyse fliser på væggene samt klinker på gulvet. Desuden er her bruser og indrettet med skab.

For enden ad gangen ligger stuen som er kvadratisk og har stort vinduesparti ud mod haven, hvilket giver fint lysindfald, desuden er der vindue ud mod vejen og et fint kig til havet. Fra stuen er der udgang til sydvendt terrasse.

Køkkenet ligger på den anden side ad gangen og er indrettet med lyse skabe.

Mellem køkken og stue ligger det rummelige soveværelse med en lille mellemgang, soveværelset er skønt lyst og herfra er der også udsigt til havet.

Fin have med græsplæne, der er hæk som omkranser grunden og diverse bede med buske og stedsegrønt.

Her har vi et hus med mange muligheder, skøn beliggenhed og rammerne er rigtig fine, så hvis hænderne sidder rigtigt, så kan dette være huset du har ventet på.

Kontakt os på tlf. 9840 1200 for at aftale tid til en fremvisning – vi glæder os til at høre fra dig.

Link: https://www.nybolig.dk/villa/9300/solsbaekvej/105085/933193

Sag nr.: 933193

Adresse: Solsbækvej 50, 9300 Sæby

Kontant pris: Kr. 1.275.000,-

Udbetaling: Kr. 65.000,-

Ejerudgift pr. md.: Kr. 1.800,-

Brutto/netto ekskl. ejerudgift: Kr. 5.086,-/4.553,-

Bolig areal: 117 m2

Grund: 1.000 m2

Stue/vær.: 1/3

Opført: 1964

Energimærke: D

Skriv en kommentar......