d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Topbrag i DRINX Arena søndag eftermiddag

8. februar 2020 - kl.11:03 - af:

Veha

Søndag eftermiddag får Vendsyssel Håndbold besøg af Bjerringbro, der indtager en øjeblikkelig  4. plads i kvindernes 1. division. Et hold der har taget point fra top 3 i indeværende sæson, og et hold Vendsyssel Håndbold har stor respekt for. Cheftræner Kent Ballegaard ser også frem til en hård opgave.

“Vi står foran vores hidtil største udfordring i 2020. Bjerringbro har et rigtig fint mandskab og har leveret flotte resultater i sæsonen. Men der har også været bemærkelsesværdige pointtab undervejs, og derfor kæmper de en hård kamp for at komme i top 3 igen i år. Vi er indstillet på at levere en stor præstation på søndag, så vi kan tage endnu to point og holde fast i førstepladsen. Og jeg håber inderligt at vi får masser af mennesker på lægterne, så vi sammen kan levere det der skal til”, fortæller Kent Ballegaard.

Kampen fløjtes i gang søndag kl. 15.00 i DRINX Arena.

Skriv en kommentar......