d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"EDC Lars Jensen: Rummelig familievilla i Nordbyen

8. februar 2020 - kl.0:57 - af:

45- kopier

Velkommen til denne pragtfulde 1-plans villa, der med dens størrelse har plads til den store familie. Placeringsmæssigt befinder vi sig i den nordlige del af Sæby, som er blevet et utrolig populært område pga. den korte afstand til stranden, Kattegat, Nellemanns-Have, offentlig transport og indkøbsmuligheder samt skole og daginstitutioner er inden for rækkevidde. Sæby har det alt det I skal bruge, tilmed et virkelig dejligt havnemiljø og en hyggelig gågade med alverdens butikker og specialforretninger.

Indenfor er indretningen fuld af muligheder, og her får I meget hus for pengene – så er der luft i budgettet til at modernisere, kan I give boligen et mere moderne helhedsindtryk. Her er der plads til den store familie, som ønsker at indrette sig med fire gode værelser, to badeværelser, køkken og to store stuer, hvor lyset virkelig kommer til sin ret.

Ejendommen er et er klassisk slut 60’er start 70’er byggeri med gule mursten og flotte detaljer, som prydes af en pæn have med buskadser og træer. I forbindelse med indkørslen kan I trygt parkere bilen i tørvejr i garagen, og fritiden kan I bruge omme i den fine have eller på den vestvendte flisebelagte terrasse, som er omkranset af læ mure.

Velkommen hjem!

Adresse: Gustav Wiedsvej 16, 9300 Sæby

Mægler:  Ruben Dietz

Sagsnr.  93005228

Type:  Villa

Boligareal: 147 m2

Grundareal: 791 m2

Rum:  6

Værelser: 4

Antal plan: 1

Byggeår: 1967

Energimærke:  D

Pris: 998.000 kr.

Ejerudgifter: 1.971 kr.

Skriv en kommentar......