d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Sæbyfirmaet Spedhire kan fejre 5 års fødselsdag

6. februar 2020 - kl.12:22 - af:

Speedfire

Siden Jens Petersen startede kurérfirmaet Spedhire i Nordjylland med en ældre brugt Toyota Corolla i februar 2016, har virksomheden udvidet til 3 varebiler med en samlet lastekapacitet på ca. 4.300 kg fordelt på 8½ pallepladser. Corolla’en blev kasseret i december 2016.

Hustru Marianne har siden foråret 2017 været 100% beskæftiget som medhjælpende ægtefælle. Jens og Marianne står alene for fra beskedne 84.000 km i kørebogen i 2016 til op mod 250.000 km i 2019.

De mange kilometer har bragt dem viden om i Europa fra Berlevåg og Kirkenes i nord til Palermo og Gibraltar i syd og fra Klaipeda i øst til Hull i vest. Hovedparten af godsmængden består af skibsdele og dele til offshore-industrien. Men også transport af alt fra våben og ammunition til hængende konfektion og kunst er blandt opgaverne.

Spedhire er SLV-sikkerhedsgodkendt af Trafikstyrelsen som transportør og kan indlevere gods til lufthavne i hele Europa. Firmaet har også ADR-godkendelse til transport af farligt gods i alle klasser, fødevaregodkendelse samt polititilladelse til erhvervsmæssig transport af håndvåben og ammunition.

Kunderne findes hovedsageligt blandt speditører i ind- og udland, men der kommer flere og flere forespørgsler direkte fra produktions- og servicevirksomheder, når der opstår et akut behov for pålidelig, tidskritisk direkte levering eller, hvis godset har behov for særlig beskyttelse eller overvågning under transporten.

Med et godt udbygget netværk af udvalgte transportører, som dækker hele Danmark indenfor kurérbranchen, vil Spedhire næsten altid kunne arrangere umiddelbar afhentning hvor som helst i landet for direkte levering til hvor som helst i Europa.

Spedhire’s mission er at tilbyde et højt niveau af service, pålidelighed og sikkerhed indenfor tidskritisk kurértransport af mindre forsendelser til konkurrencedygtige priser. Og Jens’s vision er, at Spedhire skal være det foretrukne lokale førstevalg for speditører og andre virksomheder i det nordjyske marked, når det gælder tidskritisk transport af mindre forsendelser.

Skriv en kommentar......