d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Brødrene Rytter satser på Europamesterskabet i gokart

27. januar 2020 - kl.9:31 - af:

file-101 kopier

De to Sæby-kørere Silas og Milan Rytter har tænkt sig at fortsætte i samme spor som i fjor. De skal fremad, og der skal fart på. En europæisk satsning står for døren i 2020, hvor de igen skal køre for det danske team, RS Competition, anført af tidligere professionelle racerkører Robert Schlünssen.

Europamesterskabet i Rotax Max-klasserne køres over fire afdelinger i Belgien, Italien, Storbritannien og Tyskland, og derudover er der planlagt deltagelse i udvalgte løb i de belgiske og tyske mesterskaber.

Sæsonen starter allerede i februar måned, hvor Rytter-brødrene rejser til Karting Campillos i Spanien. Her køres Rotax Max Winter Cup med mere end 250 tilmeldte kørere fra hele verden.

– Der har ikke rigtigt været vinterpause for drengene siden sæsonen sluttede. Vi har stort set trænet hver weekend på de danske baner, og drengene er virkelig tændte på at komme ud og køre rigtigt race igen, fortæller Christian Rytter, drengenes far og mekaniker, og fortsætter:

– I sidste weekend kørte Silas ikke mindre end 184 træningsomgange i Vojens – det fortæller lidt om, hvor mange kræfter, drengene lægger i det.

Netop Rotax Max Winter Cup bliver spændende for de to hurtige brødre. Weekenden forinden holder RS Competition nemlig træningslejr på banen, og drengene vil få masser af muligheder for at træne og finjustere inden selve løbet.

I 2020 fortsætter Milan Rytter i Rotax Junior-klassen, mens Silas tager skridtet op til den mere potente Rotax DD2-klasse.

Foto: Rytter Motorsport

Skriv en kommentar......