d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Tina Turner Tribute i Arena Nord

25. januar 2020 - kl.0:41 - af:

Tina Turner 3 kopier

Arena Nord har efterhånden haft en del tribute shows – ABBA – Michael Jackson, George Michael, Whitney Houston m.fl. – nu er turen kommet til the KING of rock’n roll Tina Turner.

Tina Turner Tribute, kan opleves i Arena Nord, lørdag den 13. marts 2021. Billetsalget starter på tirsdag, den 28. januar kl. 10.00.

What’s Love Got To Do With It? er den ultimative hyldestkoncert til en af de mest ikoniske ogelskede musikartister i vores generation, Tina Turner. Dette internationale show er en fejring af hendes lange og storslåede karriere. I dette splinternye show kan publikum forvente en aften med absolut høj energi og feel-good rock’n roll, hvor Tina Turners største hits fremføres af det fantastiske vokaltalent, Elesha Paul Moses (Whitney, The Voice, X Factor) supporteret af en ti mand stort live band.

Tina Turner var ikonisk på mange måder – ikke mindst i hendes stemme, udseende og sceneoptræden. Og Elesha Pual Moses leverer Tina Turner 100% hele vejen igennem showet på overbevisende og fantastisk vis. Det er slående, hvordan hun har formået at adoptere Tina Turners energiske fremtoning på scenen. Eleshasstemme er forrygende, og hun synger de legendariske hits respektfuldt og så overbevisende, at man skulle tro, det var Tina Turner selv.

What’s Love Got To Do With It? har leveret en udsolgt debutturne i Storbritannien i 2019. Nu kan Tina Turner fans i Danmark og Sverige glæde sig til et brag en koncert, når vi med denne musikalske rejse, What’s Love Got To Do With It?, fejrer rock- og soullegendens 50-årige karrierer. Forvent et fantastisk og energisk show med alle Tina Turners største hits (inkl. Proud Mary, River Deep, Simply The Best, Private Dancer, Nutbush City Limits og mange flere) fremført af det ti mand store live band, dansere, kor og talentfulde Elesha Paul Moses i font, lyder det i en pressemeddelse fra Arena Nord.

Skriv en kommentar......