d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"NYHED – Flot, stilfuld ejerlejlighed med elevator

25. januar 2020 - kl.0:09 - af:

Ejendommen kopier

Nybolig Sæby: Midt i smørhullet af Sæby by ligger denne ejerlejlighed på 2. sal. Ejerlejlighedskomplekset bestå af 7 lejligheder. Her har du gåafstand til indkøb, cafebesøg og på en dejlig sommerdag er der hygge og flere aktiviteter på byens torv og på havnen. Fra ejerlejligheden er der en skøn og fantastisk udsigt både over byens tage, mod havnen, Sæby kirke, den skønne og flotte Sæby vandmølle og har man lyst til at gå en tur er der Sæbygård skoven, Clasens have og Paradis jorden lige i nærheden. Bygningen fremstår flot og velholdt og det samme gælder selve ejerlejligheden. Der er ikke gået på kompromis med materialevalg eller stil.

Privat parkering i gården, hvor der er indgang til elevator direkte op til ejerlejligheden, derfor er det let efter en indkøbstur at komme op på 2. sal med sine indkøb. Fra ejendommens facadeside er der indgangsdør med trapper op til ejerlejligheden, hvor der øverst er en fin repos med plads til sko og overtøj mv inden man træder indenfor i ejerlejligheden. I kælderen er der fint fællesareal samt et rum til opbevaring.

Ejerlejligheden er indrettet med fin gang som man kommer direkte ind i fra elevatoren – her er der skabe og plads til vaskemaskine og tørretumbler – flot og funktionelt køkken med alt i hårde hvidevarer – både i gang og køkken er der grå højglans elementer. Stort og flot alrum med plads til at hele familien kan samles til hygge, fødselsdage og højtider. Der er et stort vinduesparti som giver et dejligt lysindfald, herfra er der også udgang til indbygget tagterrasse, som er med flotte fliser og opvarmet klinkegulv som giver en helt fin sydlandsstemning, her har man solen fra middag og hele dagen. Fra alrummet er der dobbelt glasdør til hyggelig stue og et værelse. Fra alrummet er der adgang til et stort og flot badeværelse med badekar og stor bruseniche, et skønt walk in closet og et dejligt soveværelse med skabe. Overalt er der flotte trægulve, gulvvarme samt genindvindingsanlæg. Ejerlejligheden fremstår stilfuld og velholdt med lyse og store rum.

Søger du en ejerlejlighed som ligger i centrum, tæt på strand, havn og skov samtidigt i en bygning som fremtræder velholdt og i en rigtig flot byggestil.

Vi står klar til at fremvisning denne skønne ejerlejlighed – vi ses!

Link: https://www.nybolig.dk/ejerlejlighed/9300/soendergade/105085/933308

Sag nr.: 933308

Adresse: Søndergade 4, 2., 9300 Sæby

Kontant pris: Kr. 2.995.000, –

Udbetaling: Kr. 150.000, –

Ejerudgift pr. md.: Kr. 2.727, –

Brutto/netto ekskl. ejerudgift: Kr. 12.167, -/10.696, –

Bolig areal: 155 m2

Vær.: 4

Opført: 1897/2001

Energimærke: B

 

Skriv en kommentar......