d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Vendsyssel til kamp i håndboldens højborg

24. januar 2020 - kl.14:19 - af:

Veha1

Lørdag tager Vendsyssel Håndbold endnu en gang turen til Fyn, og denne gang vender de snuden imod det sydøstlige hjørne, hvor dansk håndbolds største talentfabrik hører hjemme. Fynske GOG har i årtier præget dansk håndbold, og kvindesiden, der bevæger sig under Gudme-navnet, er ingen undtagelse.

Cheftræner Kent Ballegaard siger følgende om weekendens kamp.
“En spændende kamp venter lørdag i Gudmehallerne. Hjemmeholdet er altid en vanskelig størrelse. De besidder megen talent og  har leveret store præstationer i sæsonen, men også med bemærkelsesværdige udfald undervejs. Vi er bevidste omkring kvaliteterne hos vores værter, og er bekendt med præmissen. Vores værdisæt er vores grundlag, og det skal vises frem igen lørdag eftermiddag, så vi kan tilføje yderligere to point til kontoen”.

Skriv en kommentar......