d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Uddeling af integrationspris i slutningen af april

24. januar 2020 - kl.0:08 - af:

prisfest copy

Torsdag den 23. april afholdes i Det Musiske Hus i et samarbejde med Integrationsrådet, Kultur- og Fritidsudvalget og Sundhedsudvalget den årlige prisfest med uddeling af både Frivilligprisen, Sundhedsprisen, Godt gået-prisen samt Integrationsprisen.

Integrationsprisen medvirker til at fremme og anerkende særlige initiativer, der sigter mod at styrke integrationen af etniske minoriteter.

Integrationsrådets formål med prisen er at fortælle de gode historier, at synliggøre nye og virkningsfulde initiativer samt at anerkende en særlig indsats.

Integrationsrådet skal drøfte punktet på rådets næste møde den 28. januar.

Det kommunale sekretariat foreslår, at der maksimalt uddeles priser for 15.000 kr., og at der maksimalt uddeles 3 priser. Herudover er der en udgift på op til 5.000 kr. til annoncering, blomster og gavechecks i forbindelse med prisfesten.

Integrationsrådet udvælger kandidaterne ud fra de indsendte indstillinger. Alle forslag skal begrundes i kandidatens indsats for at fremme integration og ligestilling. Indstillinger til prisen sendes via et elektronisk indstillingsskema på Frederikshavn Kommunes hjemmeside eller direkte på mail til maku@frederikshavn.dk. Indstillingsfristen er den 15. februar 2020 kl. 12.00.

Tekst: Per Rye

 

 

Skriv en kommentar......