d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Så er der nye Blå Næser, der skal døbes

23. januar 2020 - kl.9:07 - af:

Dåb fællesbillede

Lørdag den 1. februar, kl. 10, er der atter Vikingedåb hos De Blå Næser i Sæby. Det kolde gys er en sjov og spændende tradition, som mange følger hvert år.

I år er der 9 skrællinger, der skal døbes, det er:
Birgit Stevn, Brian Anderson, Dorte Vejby, Flemming Hellum, Gitte Frimer, Jette Trekær, Kirsten Holdorf, Mona Løt, Tina Bakker Møller. Men efter denne dag, har de alle fået nye mærkelige navne, når de har været en tur i det kolde vand, iført det festligste tøj.

“Det er en dejlig oplevelse hver gang, afslapning, hygge snakke, et godt sammenhold og meget hjælpsomme medlemmer og nye medlemmer er altid velkommen. En klub med mange gode arrangementer ud over badning”, fortæller et af medlemmerne, der har været med i 10 år.

Klubben håber, der i lighed med de foregående år, er nogen, der vil bage en gang boller eller en kage og tage med. Har man lyst til det, så giv tilsagn til Kate, for der vil være kaffe og boller/kage i klubhuset efter endt dåb, både for familie, venner og naturligvis De Blå Næser.

Skriv en kommentar......