d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Speedwaykøre Hans Nielsen åbner Drift on Ice

21. januar 2020 - kl.11:52 - af:

Hans Nielsen

Når Sæby Speedway klub slår dørene op til Drift on Ice, den 4. april i Is Center Nord i Frederikshavn, så er det 37 år siden et sådan arrangement har foregået i Danmark sidst. Det er sæbynitten og formanden for Sæby Speedway Klub, Kevin Pedersen, der er arrangør og manden bag. Han ligger da heller ikke skjul på at han er stolt over, at det efter et kæmpe forarbejde, nu lykkes.

– Det er en drøm, som går i opfyldelse. Jeg havde ikke troet, at vi kunne komme så langt, siger Kevin Pedersen.

Han stiller selv til start ved løbet i Frederikshavn, og han har tidligere kørt isspeedway i Tyskland. Her deltog han for år tilbage i en løbsserie, men en alvorlig håndskade stoppede karrieren. Nu er hånden klar til at vride gashåndtaget igen.

Der er 1.000 billetter til arrangementet, og hvis opbakningen er til stede, så vil Sæby Speedway Klub gøre arrangementet i Frederikshavn til en årlig begivenhed.

Hans Nielsen åbner Drift on Ice 
Den 22. dobbelte verdensmester og nuværende landstræner, Hans Nielsen, kørte selv Drift on Ice for 37 år siden i Odense skøjtehal, så Sæby Speedway klub er stolte over, at han vil åbne løbet.

Det vil blive et løb med både små 65 er cykler for de små seje gutter, 4 hjulet ATV racer, og sidst men ikke mindst klassen for 500 cc speedway.

Foto: TV2 Nord

Skriv en kommentar......