d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"2020 skudt i gang med tre halrekorder i atletik

21. januar 2020 - kl.8:33 - af:

19.01.20 Sprintstart DGI inde Sæby kopier

Anna Krogh og Daniel Ramon fra Sæby, bragede igennem lydmuren i 2×30 m sprint søndag eftermiddag i Sæby Spektrum, ved det første indestævne i Vendsyssel i det nye år.

Begge satte de halrekord på hhv. 9,7s og 10,1s. Alberte Rasmussen fra Dybvad stod for den tredje halrekord på 11,59 i kuglestød.

Det første stævne i et nyt år, er altid spændende for atleterne, da flere af dem får nye konkurrenter, da de skifter aldersgruppe. De får også nye vægte på kasteredskaberne i nogle tilfælde. Landsdelsmesterskaberne var opvarmning til de Vestdanske mesterskaber i Aarhus næste weekend. Hvor Sæby sender 7 atleter til stævne.

Følgende atleter fra Sæby fik førstepladser: Stella Ouwehand, Frida R. Fischer, Anna Glindvad Krogh, William Rasmussen, Magnus Christensen, Daniel Ramon, Alberte L. Larsen, Willas Mogensbæk, Tristan Kupetz og Clara Sort.

Skriv en kommentar......