d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Vendsyssel Håndbold trækker fra i toppen

14. januar 2020 - kl.10:03 - af:

Veha

Efter weekendens kampe i kvindernes 1. division kan hjemmeholdet udover tilfredshed med eget spil også glæde sig over at holdets nærmeste forfølgere, der for anden gang i denne sæson snublede i kampen mod Sønderjyske og dermed satte point til i topstriden.

Vendsyssel spillede hjemme mod bundholdet fra Odense, der på forhånd ikke var levnet mange chancer. Alligevel lykkedes det IF Stjernen at følge med til stillingen 3-3 og faktisk bringe sig foran 4-3, inden Vendsyssel for alvor satte speed på. Herefter var det kun et spørgsmål om sejrens størrelse, og efter 2 x 30 kunne hjemmeholdet juble over 2 point og ikke mindre end en sejr på hele 15 mål. Til sammenligning vandt Vendsyssel Håndbold på udebane mod IF Stjernen, i efteråret, med hele 21 mål.

Næste hjemmekamp i DRINX Arena er, den 2. februar kl. 15, hvor Hadsten Håndbold kommer på besøg.

Skriv en kommentar......