d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Mette Hardam ny formand for Kultur- og fritidsudvalget

14. januar 2020 - kl.9:16 - af:

Mette Hardam

På sit gruppemøde mandag 13. januar har Venstres byrådsgruppe i Frederikshavn Kommune omfordelt posterne, efter at Anders Broholm udtræder af byrådet med udgangen af januar, fordi han på­begynder nyt job i København.

Mette Hardam overtager pladsen som formand for Kultur- og fritidsudvalget.

”Kultur og fritidslivet er en helt central del af at have en god kommune. Det er vigtigt for os der bor her unge som ældre, for turismen og for bosætningen. Det område har min store interesse og er hjerteblod for mig. Jeg har været aktiv eller frivillig i foreningslivet siden jeg var barn og derud­over er det en oplagt mulighed for at bygge videre på de erfaringerne som jeg har fået via formands­skabet i Distriktsudvalget.” Siger Mette Hardam, der er Venstres borgmesterkandidat til valget i 2021 og gruppeformand.

Dermed forlader Mette Hardam posten som formand for Plan- og miljøudvalget. En plads der overtages af Peter Sørensen, der også hidtil har været medlem af det udvalg. Peter Sørensen har gennem de første to år i byrådet markeret sig som en klar og tydelig Venstrestemme.

Jens Borup indtræder i Teknisk Udvalg, mens Jytte Høyrup indtræder i Plan- og Miljøudvalget. Peter Sørensen overtager den ledige plads i Økonomiudvalget.

”Der hersker ingen tvivl om, at det er rigtig godt nordjysk træls, at Anders Broholm forlader os, for Anders er en stor politisk kapacitet. Med Jens Borup i vores byrådsgruppe, får vi dog en række andre og nye kompetencer og erfaringer, som Venstre med garanti får gavn af. Jeg er sikker på, at vi har sat holdet på en måde, så vi kan yde mest mulig indflydelse i byrådet i resten af denne byråds­periode” Siger Mette Hardam.

Ændringerne træder i kraft, når de er endeligt godkendt i byrådet 29/1 og de førstkommende udvalgs­møder i hhv. KFU og PMU.

Venstres udvalgspladser i byrådet er fordelt således efter rokaden:
Kultur- og fritidsudvalget: Mette Hardam (Formand), Asger Mortensen

Plan- og miljøudvalget: Peter Sørensen (Formand), Jytte Høyrup

Teknisk udvalg: Jens Borup

Økonomiudvalget: Mette Hardam, Peter Sørensen

Børne- og ungdomsudvalget: Asger Mortensen

Socialudvalget: Helle Madsen

Sundhedsudvalget: Jytte Høyrup

Arbejdsmarkedsudvalget: Helle Madsen

Skriv en kommentar......