d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Voice Juniorvinder tog Sjov Fredag med storm

12. januar 2020 - kl.16:58 - af:

Camille Haven gav masser af selfies efter koncerten kopier

Camilla Haven var en kæmpe oplevelse for børnene. Hendes stemme tale jo for sig selv, når hun er vinder af Voice Junior med Vafande på sidelinien. Men hendes nærvær og tålmodighed efter koncerten til selfies var beundringsværdig. Der var en kæmpe kø af børn, som gerne ville foreviges med Camille. Måske vil Camilles koncert motivere nogle af børnene til at melde sig ind på musikskolen. Man kan håbe.

Følg Camille på Insta. Camille_Haven

Ellers var der endnu engang vild gang i den i hallerne med forhindringsløb, badminton, atletikopvisning, skydning, floorball og mange forskellige konkurrencer. Ansigtsmaling var igen et hit med Emma og Connie Holm Egeborg ved penslerne.

Vindere af konkurrencerne: Spydkast, Bertram Østergaard – Håndbold, Jeppe Beck – Basketball, Simon Anker Larsen – Længdespring, William S. og Willas – Sjipning, Laura 3a – Puslespil, Mads Lindexen.

Næste Sjov Fredag er den 6. marts.

Skriv en kommentar......