d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"EDC Lars Jensen: Etplansvilla med familievenlig planløsning

12. januar 2020 - kl.16:51 - af:

Ejendom

Med adresse på Elisabeth Billes Vej 20 garanterer vi dig en fantastisk placering i Sæby – et attraktivt sted for især børnefamilier, som drømmer om en skøn hverdag i rolige rammer. Her har I kort gang til skole, daginstitutioner, indkøbsmuligheder og meget mere. Derudover bor I tæt på store grønne områder med stisystemer til gode gåture til blandt andet Sæbygårdskov og Gedebjerget.

Boligen fordeler sig over 163 kvadratmeter. Her får du en god og gennemtænkt planløsning, med plads til den store familie, eller mulighed for at drive liberalt erhverv med husets to indgange. Køkken-alrummet udgør uden tvivl villaens samlingspunkt, da den har en imponerende størrelse med plads til hele familien og stort spisebordsarrangement. Stuen ligger i åben forbindelse til køkken-alrummet, og her er direkte udgang til terrassen og haven. Herudover byder boligen på et nyere og tidsløst køkken, et praktisk bryggers og to badeværelser med dampbad. Dertil kommer et stort soveværelse samt 3 gode værelser, som kan anvendes præcis, som I ønsker.

Her møder man først og fremmest en flot og vedligeholdelsesfri forhave, med indkørsel direkte ind til en stor opvarmet garage, der med sine hele 72 kvadratmeter kan bruges til f.eks. større festlige arrangementer. Bagved ligger en stor, sydvestvendt have, hvor I kan tilbringe de lune solskinsdage under åben himmel. Haven kræver ikke meget pasning og pleje, og den byder på solrige hyggekroge, som indbyder til afslapning i allerbedste forstand med f.eks. den overdækkede terrasse.

Velkommen!

Mægler: Lars Jensen

Sagsnr. 93005152

Type: Villa

Boligareal: 163 m2

Grundareal: 1000 m2

Rum: 5

Værelser: 4

Antal plan: 1

Byggeår/ombygget: 1973/2013

Energimærke: C

Pris: kr. 2.098.000

Ejerudgifter: kr. 1.888,- pr. md.

Skriv en kommentar......