d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Vendsyssel Håndbold møder bundhold på hjemmebane

11. januar 2020 - kl.11:26 - af:

IMG-6762-kopier

Lørdag eftermiddag får Vendsyssel Håndbold besøg af rækkens absolutte bundprop. Gæsterne fra Odense har endnu tilgode at få point på kontoen, og den direkte nedrykning ligner mere og mere en realitet.

Vendsyssels cheftræner er bekendt med præmissen, og udtaler følgende.

“Stjernen har fået en yderst hård tilbagevenden til 1. division, og alt andet end to point til os vil ganske naturligt være uacceptabelt. Vi har dog den fornødne respekt overfor opgaven, og jeg forventer at vi kommer ud af starthullerne med fuld skrald. Det er vores pligt at vise at vi er tophold, og jeg glæder mig til at se mine spillere brænde en kanon kamp af”, siger Kent Ballegaard, der sædvanligvis håber på stor opbakning fra lægterne.

Kampstart lørdag d. 11/1 kl. 15.00 i DRINX Arena.

Skriv en kommentar......