d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Nyboligt Sæby: Flot og velholdt villa i et plan

11. januar 2020 - kl.0:19 - af:

Ejendommen2 kopier

Flot og velholdt villa beliggende med gåafstand til centrum med mange gode indkøbsmuligheder, spisesteder mv. Her er man tæt på havnen som også byder på hygge og restauranter. Hvis man er til skov og natur er der også mulighed for en skøn gåtur i Sæbygård skov.

Velkommen til Parallelvej 7, hvor man ankommer via flisebelagt indkørsel til en carport på højre side og adgang til haven til venstre.

Træder man indenfor, kommer man ind i et lyst bryggers med skabsvæg og skydelåger og et fint toilet. Herfra kommer man ind i entréen, alle 3 steder er der flotte klinkegulv med gulvvarme. Lyst og funktionelt køkken med masser af skabs- og bordplads. Her er der åben forbindelse til stor og dejlig stue/alrum med udgang til terrassen. Via fordelingsgang er der adgang til lyst og dejligt badeværelse med bruseniche og plads til vaskemaskine og tørretumbler. Lyst soveværelse med skabsvæg og skydelåger samt et værelse.

Haven er flot og velholdt, omkranset af hæk, her er små bede rundt i haven og flere hyggekroge. Skøn østvendt terrasse, hvor morgen kaffen kan nydes og en dejlig sydvendt terrasse hvor man på skønne sommeraftener kan hygge med familie og venner, samtidig er der mulighed for at rykke ind under den overdækket terrasse senere på aften.

En rigtig flot og velholdt villa i et plan med kort afstand til både centrum, havnen og skoven.

Lyder det som din fremtidige bolig – så ring til os på 9840 1200 og få en fremvisning – vi ses.

Link: https://www.nybolig.dk/villa/9300/parallelvej/105085/933309

Sag nr.: 933309

Adresse: Parallelvej 7, 9300 Sæby

Kontant pris: Kr. 1.328.000,-

Udbetaling: Kr. 70.000,-

Ejerudgift pr. md.: Kr. 1.482,-

Brutto/netto ekskl. ejerudgift: Kr. 5.430,-/4.773,-

Bolig areal: 125 m2

Grund: 798 m2

Stue/vær.: 1/2

Opført: 1962/2004

Energimærke: D

Skriv en kommentar......