d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Platinsponsorat til Sæby Golfklub fortsætter

9. januar 2020 - kl.12:47 - af:

Spar Nord forlænger med Sæby Golfklub_klumpen lukker øjnene, men billedet er bare bedst! kopier

Spar Nord har forlænget sit sponsorat i Sæby Golfklub. Dermed fortsætter det 30-årige samarbejde med den lokalt forankrede bank, der var med som frontfigur allerede fra den spæde begyndelse til golfklubben i 1989 og siden har fungeret som platinsponsor.
En platinsponsor er det nærmeste Sæby Golfklub kommer et hovedsponsorat, og med fondsstøtte fra både Sparekassen Sæbys Fond og Spar Nord Fonden er Spar Nord den samarbejdspartner, der bidrager mest til klubben

Forlængelsen, som lyder på 2 år, vækker stor glæde hos golfklubben. ”Vi er meget stolte over, at Spar Nord fortsat bakker os op i det arbejde, vi udfører. Det udgør en betydelig forskel for dette helt fantastiske og smukke sted, hvor vores 800 lokale medlemmer og over 4.000 årlige besøgende dyrker sporten i et stærkt socialt fællesskab og i de mest idylliske omgivelser”, udtaler sekretær Inge Thomsen og fortæller, at Spar Nord er en fantastisk partner, der udover faglig sparring indenfor de finansielle områder også er fast deltager i golfklubbens erhvervsnetværk.

Sporudvalgsformand Kim Albæk tilføjer: ”Der hersker ingen tvivl om, at forlængelsen med Spar Nord i stor grad også bunder i vores netværksforum, hvor alle vores faste sponsorere 9-10 gange om året samler mange af vores sponsorer til et fællesmøde, og vi vil forsøge at dyrke det endnu mere de kommende sæsoner”.

Skriv en kommentar......