d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Sparekassen Vendsyssel kan fejre 20 år

8. januar 2020 - kl.10:54 - af:

SparV kopier

Sparekassen Vendsyssels afdeling i Grønnegade kan på fredag fejre sin 20-års fødselsdag som selvstændig afdeling i Sæby. Det var oprindelig Jerslev Sparekasse der åbnede i år 2000, men blev senere fusioneret ind i Sparekassen Vendsyssel i 2006. Sparekassen Vendsyssel blev i sin tid en realitet i en fusion først mellem Vrå Sparekasse og Jelstrup Lyngby Sparekasse i 2001 og faktisk kan historien spores helt tilbage til 1871, hvor 3 gæve mænd den 6. februar stiftede Sparekassen for Vrå og Em sogne.

Sparekassen Vendsyssel har i dag hovedsæde i Vrå og 39 afdelinger i mange byer i Vendsyssel, Thy, Himmerland, Vestjylland, Aalborg og København. Man er således den eneste lokale bank med hovedsæde i Vendsyssel.

Kort før jul fusionerede Sparekassen Vendsyssel med Dronninglund Sparekasse, hvilket var den 13 fusion siden 2001 og Dronninglund Sparekasses afdeling i Sæby, blev lagt sammen med Sparekassen Vendsyssels afdeling i Grønnegade.

Aktiv og lokal
”Vi lægger meget stor vægt på den lokale forankring og den nære kundekontakt, og vi bestræber os tillige på at være meget synlige i lokalområdet og foreningslivet. Vi vil gerne fremstå som det aktive, lokale pengeinstitut,” understreger afdelingsdirektør Lars Høst.

9 medarbejdere i Sæby
Banken under et har i dag omkring 165.000 kunder, og man oplever i øjeblikket en meget stor tilgang af nye kunder. I Sæby er der 9 medarbejdere, som alle har lokal forankring. Selv om der ”siddes tæt” på de nuværende kvadratmetre i afdelingen i Sæby, er man klar til, inden så længe, at ansætte en elev.

En af medarbejderne, Helle Sindal Thomsen, har været med alle årene i sparekassens afdeling i Sæby.

Med til at udvikle Vendsyssel
”Vi er meget bevidste om en hurtig og decentral beslutningsproces ude ved kunderne, og vi ser det, som en af vores helt store opgaver at være med til, på en positiv måde at udvikle Vendsyssel,” lyder det fra Lars Høst.

Sparekassen Vendsyssel i Sæby er bl.a. hovedsponsor for Springteam Sæby, Sæby Firma Idræt, Floorballklubbben og Vendsyssel Håndbold, og man sponserer ligeledes Sæby HK. Dertil kommer, at man har bidraget med 250.000 kr. til IF Skjolds nye kunststofbane på Sparekassen Vendsyssel Arena, ligesom badmintonhallen i Sæby hedder Sparekassen Vendsyssel Hallen.

Endvidere har man Sparekassen Vendsyssels Fond Jerslev, der 4 gange årligt uddeler økonomiske midler til foreninger ved ansøgning via sparekassens hjemmeside.

”Vi håber, mange kunder og andre interesserede vil kigge indenfor, når fødselsdagen markeres i Sæby på fredag ved en uformel reception,” siger Lars Høst. Fra kl. 15 kan børn og forældre afhente en pose til bland selv-slik i SuperBrugsen, deltage i konkurrencer og fra kl. 16,30 er der levende musik, og der vil være noget godt til ganen.

Tekst: Per Rye

 

 

 

Skriv en kommentar......