d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Nyt ejendomsmæglerfirma starter op

7. januar 2020 - kl.12:19 - af:

Jes_600x250

Jes Carlsen har etableret et nyt ejendomsmæglerfirma, der primært sælger ejendomme i området fra Voerså i syd til Jerup i nord og ind i landet mod Østervrå. Ejendomsmæglerfirmaet handler både med villaer, sommerhuse, ejerlejligheder og landejendomme.

Ejendomsmægler Jes Carlsen er utraditionel på den måde, at der ikke er faste butikslokaler med billeder af huse i vinduerne. ”Kunder nu om dage kigger først og fremmest på forskellige hjemmesider, og så ringer de og aftaler en tid i telefonen eller mailer”, siger han. Derfor har Jes Carlsen udskiftet butikslokaler med et rullende kontor i form af en autocamper. Det giver størst mulig fleksibilitet, idet han ikke er afhængig af at holde åbent i butikken, men kan køre ud til kunder efter deres behov og med kort varsel. Desuden er kontoret altid lige ved døren, og autocamperen har endda også plads til både gæster og kaffemaskine, så der kan holdes møde i autocamperen.

Ved salgsvurderinger kommer Ejendomsmægler Jes Carlsen i almindelig personbil for stadig at bevare fuld diskretion.

Jes Carlsen har i mange år arbejdet som bankrådgiver, men har i 10 år arbejdet med vurdering og salg af fast ejendom. Han er uddannet ejendomsmægler og medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening. ”For mig er en god handel et forløb, hvor både sælger og køber er tilfredse og føler sig trygge under hele processen”, fortæller han.

Man kan ringe til Jes Carlsen på tlf. 2970 5946 og bestille en gratis og uforpligtende salgsvurdering eller klikke ind på www.carlsenmaegler.dk.

jes

 

 

 

Skriv en kommentar......