d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Vendsyssel Håndbold åbner 2020 med en topkamp

4. januar 2020 - kl.1:59 - af:

Vendsyssel

Roskilde har igennem efteråret holdt sig lidt under radaren grundet færre spillede kampe end de øvrige hold, men de er ved at være på omgangshøjde, og har samtidig meldt sig ind i topstriden. Derfor er det også en cheftræner, der ser frem imod søndagens kamp med stor respekt.

“Roskilde har et super fint mandskab med dygtige spillere på samtlige positioner. Får de tingene til at flyde kan de blive et ganske ubehageligt bekendtskab. Vi har haft en lang kamppause og glæder os til at spille i vante og trygge omgivelser, og sammen med publikum skal vi levere en helstøbt indsats, hvor viljen til at ville kæmpe for samtlige centimeter på banen skal være udslagsgivende. Vi går til opgaven med stor fokus, og jeg garanterer at vi vil kæmpe en vis del ud af bukserne for at beholde de to point i Nordjylland”, fortæller cheftræner Kent Ballegaard.

Kampstart på søndag kl. 15.00 i DRINX Arena.

Skriv en kommentar......