d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Nybolig Sæby: Pæn villa i et plan i Vestbyen

4. januar 2020 - kl.0:19 - af:

Ejendommen kopier

Skøn et plans villa beliggende i Sæbys attraktive vestby med kort afstand til indkøb, skole, børnehave samt et utal af fritidsaktiviteter som f.eks. Sæby Golfklub og Sæby Svømmehal, bibliotek og meget mere.

Her ankommer man via flisebelagt indkørsel til en stor muret carport med et fint værksted bagved. Der er et stort skur som pt. bruges til brænde samt en stor overdækning som ligeledes bruges til brænde. Endnu et skur som fint kan anvendes til værksted.

Velkommen indenfor på Peder Munks Vej 5 til et bryggers med plads til vaskemaskine og tørretumbler og masser af skabsplads. Flot, lyst og funktionelt køkken med alt i hårde hvidevarer som ligger i åben forbindelse med dejligt alrum, her er der udgang til terrassen. Stort soveværelse med skabsvæg og indbygget skabe samt udgang til terrassen. Fint værelse med skabe samt badeværelse med både badekar og bruseniche. Fra alrummet er der adgang til stor og hyggelig stue med brændeovn, herfra adgang til udestue, hvor der er god plads til at samle hele familien og vennerne til festlige lejligheder. Fra stuen kommer man ud i entréen, hvor der er et gæstetoilet samt et værelse.

Haven er fint lukket med flotte buske og træer således at den er nem at holde. Der er flere hyggelige terrasser hvor man altid kan finde et sted med læ og sol på en skøn sommerdag. I bunden af haven er der mulighed for at komme ud med campingvogn. trailer eller lignende, da der er lavet en låge i hegnet.

Fin, velholdt villa i et plan på lukket vej med god plads både ude og inde.

Lyder det som noget for dig? Så tøv ikke – ring 9840 1200 og få en fremvisning – vi ses.

Link: https://www.nybolig.dk/villa/9300/pedermunksvej/105085/933306

Sag nr.: 933306

Adresse: Peder Munks Vej 5, 9300 Sæby

Kontant pris: Kr. 1.495.000, –

Udbetaling: Kr. 75.000, –

Ejerudgift pr. md.: Kr. 2.162, –

Brutto/netto ekskl. ejerudgift: Kr. 6.129,-/5.326,-

Bolig areal: 148 m2

Grund: 998 m2

Stue/vær.: 1/3

Opført: 1972/1981

Energimærke: D

Skriv en kommentar......