d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Topscorer skifter til Vendsyssel Håndbold

12. december 2019 - kl.10:48 - af:

frida kopier

Frida Maag Damgaard skifter til Vendsyssel Håndbold fra sommeren 2020 og 2 år frem.

Frida har være på vores ønskeseddel igennem længere tid, derfor er vi også glade for at det nu er lykkedes at hente Frida til Vendsyssel. Vi er overbeviste om at Frida passer godt ind i Vendsyssel Håndbold, Frida flytter herop til sommer hvor vi ser frem til at tage imod hende.

Cheftræner Kent Ballegaard udtaler: “Nu har jeg med stor interesse fulgt Frida igennem halvanden sæson, hun besidder de kvaliteter jeg holder af og som passer perfekt ind i truppen i Vendsyssel.

Hun kan lave mål ud af ingenting, hun har et rigtig godt skud, hun er hurtig og yderst kompromisløs, og så kan hun dække op. Hvilket faktisk er en sjælden cocktail i den alder. Igennem vores snakke er mit indtryk kun blevet styrket. En sød og fornuftig pige med store ambitioner, og en familie der har en sund interesse heri.

Så det er med stor glæde at vi kan præsentere Frida i dag. Hun bliver et hit i det nordjyske og jeg ser meget frem til at få hende ind i truppen til sommer, så der kan bygges videre på det fine stykke arbejde, der er blevet gjort med hende i DHG”.

Om skiftet fortæller Frida: ”Jeg ser frem til at skifte til Vendsyssel håndbold. Jeg har haft en rigtig god dialog med klubben, hvor jeg synes deres projekt lyder tiltrækkende for en ung spiller som mig.

Vendsyssel er samtidig et hold med mange unge spillere som er sindssygt ærgerrige som mig selv, samtidig med at klubbens mentalitet om træning og ambitioner passer mine egne. Jeg er stadig meget ung, og derfor er det vigtigt for mig med spilletid, så jeg kan udvikle mig mest muligt. Derfor håber jeg også det bliver lettere at glide ind i truppen, når man er jævnaldrende og har samme ambitioner når man træner.

Jeg kommer fra et sindssygt trygt miljø, hvor jeg har spillet i DHG siden jeg var 4 år. Jeg har kun været et smut forbi Odense Håndbolds talentcenter, hvor DHG er en af samarbejdsklubberne. Jeg har sat stor pris på, at jeg altid har været i et godt miljø tæt på mit hjem, hvor både trænere og medspillere i DHG, talentcenteret og Odense liga altid har villet mig det bedste, men ser nu frem til at træde ud af de trygge rammer og til Vendsyssel Håndbold, hvor jeg forhåbentlig både kan fortsætte min udvikling som både menneske og håndboldspiller.” slutter Frida.

Skriv en kommentar......