d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Søger tilskud til gangbro og sti over Voer Å i Præstbro

12. december 2019 - kl.8:43 - af:

Præstbro

Præstbro Borger- & Gymnastikforening søger kommunen om tilskud til etablering af natur- og motionssti langs Voer Å samt en gangbro over åen. Ønsket er, at stien skal danne en naturlig sammenhæng mellem de faciliteter, der er i og omkring byen.

Det er Brønderslev og Frederikshavn kommuner, der nu vil fjerne den gamle bro over åen, da den har været skyld i de store oversvømmelser, der har været i området.

Foreningen håber, at en ny bro samt stien kan være medvirkende til en positiv udvikling i byen. Både i forhold til at tiltrække nye tilflyttere og for at sikre, at byens borgere og turister nyder de mange naturoplevelser, som området byder på.

Foreningen håber, at en ny bro samt sti kan være medvirkende til en positiv udvikling i byen – både i forhold til at tiltrække nye tilflyttere og for at sikre, at byens borgere og turister nyder de mange naturoplevelser, som området byder på.

Det samlede budget er på 482.000 kr., og egenfinansieringen udgør 25.000 kr. Der søges om et tilskud fra på 50.000 kr. Den øvrige finansiering dækkes gennem flere godkendte ansøgninger på i alt 167.000 kr. samt en ansøgning til LAG Nord på 240.000 kr.

Distriktsudvalget behandler ansøgningen på næste møde den 12. december. Centerchefen for Teknik & Miljø indstiller forud for mødet, at Distriktsudvalget bevilliger 50.000 kr. til projektet.

Tekst: Per Rye

 

 

En kommentar til: “Søger tilskud til gangbro og sti over Voer Å i Præstbro”

  1. Per Rye den: 18 december - 2019 16:10

    Af referat fra mødet fremgår følgenden: “Distriktsudvalget tiltræder indstillingen og bevilliger 50.000 kr. til projektet.”

Skriv en kommentar......