d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Krolf- og fodboldgolfbane i Skæve-Brønden

10. december 2019 - kl.9:19 - af:

Fodboldgolf_600x250

Skæve IF søger har søgt Frederikshavn Kommunes distriktsudvalg om tilskud til at etablere en kombineret krolf-, naturgolf- og fodboldgolfbane.
Det er hensigten, at banen kan benyttes som både ”pay and play” og med mulighed for at købe et medlemskab.

Skæve IF har undersøgt omfanget af en lignende aktivitet i kommunen og fundet frem til, at udbuddet er begrænset. Foreningen håber, at de med banen er med til at skabe flere aktiviteter og mere liv i Brønden.

Det samlede budget er på 116.110 kr., og egenfinansieringen udgør 40.350 kr. Den øvrige finansiering dækkes gennem én anden ansøgning på 10.000 kr. Der søges derfor om et tilskud fra Distriktsudvalget på 65.760 kr. Man søger endvidere tilskud fra Spareklassen Vendsyssel.
Skæve IF forklarer i sin ansøgning, at man gerne vil etablere en kombineret fodboldgolf-, naturgolf- og krolfbane på arealet, hvor den tidligere håndboldbane og fodboldbane ligger ved Markusvej 9 i Brønden. Naturgolf findes kun ganske få steder, måske 5-6 steder i landet. Fodboldgolf findes i Frederikshavn Kommune kun i Skagen, og nærmeste bane ligger ca. 30 km væk. Krolf findes også i begrænset omfang i nærheden, men det er en aktivitet i vækst.

Forud for mødet den 12. december indstiller centerchefen for Teknik & Miljø, at Distriktsudvalget bevilliger det ansøgte beløb til projektet.

Skæve IF har pt. 14 sportsaktive medlemmer i disciplinen petanque og ca. 60 aktive støttemedlemmer i bankospil. Desuden er der ca. 35 passive støttemedlemmer i byen og på landet.

Tekst: Per Rye

En kommentar til: “Krolf- og fodboldgolfbane i Skæve-Brønden”

  1. Per Rye den: 18 december - 2019 16:13

    Af referat fra mødet fremgår følgende: “Distriktsudvalget bevilliger det ansøgte beløb 65.760 kr. til projektet.”

Skriv en kommentar......