d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"2,2 millioner kroner på vej til nordjyske bilister

9. december 2019 - kl.10:39 - af:

GF Skade

Selvom de 2,2 millioner kroner skal fordeles blandt alle GF Nords bilister, er det en god håndfuld forsikringspenge, som den enkelte bilist kan se frem til at få retur. En typisk bilejer i Vendsyssel sparer nemlig mellem 300 og 1000 kroner på hver af sine bilforsikringer i GF i det kommende år.

Det præcise beløb afhænger af, hvor meget man betaler for sin bilforsikring, og det handler blandt andet om, hvor stor en bil man har, og hvor man bor.

– Her i Nordjylland er vi rigtig gode til at køre i bil og passe på vores medtrafikanter. Og det kan vi tydeligt se her hos GF Nord, hvor vi igen i år kan give vores billister en pæn sum penge tilbage i overskudsdeling i det nye år. Vi har været gode til at holde et godt overskud de seneste år, og jeg er meget glad for at kunne dele det overskud med alle vores gode nordjyske medlemmer.

Sådan siger Jens Jørgen Vinther, der er formand for GF Nord, der dækker hele Vendsyssel og har kontorer i Hjørring og Frederikshavn.

De 2,2 millioner kroner bliver fordelt på baggrund af et solidaritetsprincip. Derfor får man også del i overskuddet, selvom man har anmeldt en skade i årets løb, eller hvis man først er blevet kunde i GF Forsikring i løbet af året.

Mere end bilforsikring
Det er ikke kun på bilforsikringen, der er udsigt til overskudsdeling i GF. De nordjyske GF-kunder kan også se frem til at få overskudsdeling på deres andre private forsikringer. Det gælder for eksempel hus-, indbo- og ulykkesforsikringen, hvor overskuddet opgøres på landsplan.

Alle kunderne i GF Nord får i løbet af december besked om, hvor mange penge netop de får retur. Rent praktisk bliver den enkelte kundes andel af overskuddet trukket fra i prisen for det kommende års forsikringer.

GF’s forsikringer er netop blevet kåret til ”Bedst i test” hos Forbrugerrådet Tænk, der har testet forsikringspakker hos 13 forsikringsselskaber i hele Danmark.

Fakta om GF Nord
GF Nord dækker hele Vendsyssel. Fra Skagen i nord og Jerslev i syd til Sæby i øst og Hirtshals i vest. På kontorene i Hjørring og Frederikshavn kan kunderne få personlig og nærværende rådgivning. GF Nord drives af en medlemsvalgt bestyrelse og har til formål at sikre kunderne gode forsikringer til den lavest mulige pris.

Sådan fungerer GF’s overskudsdeling: www.gfforsikring.dk/overskud

Skriv en kommentar......