d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Integrationsrådet leder efter projekter til 2020

7. december 2019 - kl.0:13 - af:

Integrationsrådet kopier

Hvert år støtter Integrationsrådet projekter i Frederikshavn Kommune, der er med til at understøtte integrationen – og nu leder de efter projekter til uddelingen af puljemidler i 2020.

Har du et projekt, som kan være med til at understøtte integrationen i Frederikshavn Kommune, er det nu du skal finde computeren frem. Integrationsrådet åbner nemlig op for ansøgninger til Integrationsrådets Projektmidler, hvor både private, firmaer, organisationer og klubber kan søge om økonomisk støtte til integrationsprojekter og -arrangementer.

– i løbet af 2019 har vi givet midler til ni forskellige projekter, som har været meget alsidige. Vi har støttet alt fra sportsarrangementer og kulturbegivenheder til ferielejre og teaterforestillinger. Nu er vi klar til 2020, hvor den første uddeling finder sted i januar, så vi håber på, at i år også byder på en masse spændende projekter, som vi kan være med til at finansiere, fortæller Katalin Fülöp, der er formand for Integrationsrådet.

Man kan søge om alt fra et par tusinde kroner og helt op til 50.000 kroner, alt efter arrangementets størrelse, så længe arrangementet har et integrationsaspekt, som rådet gennem sin finansiering kan være med til at understøtte.

Har du et projekt, som du ønsker at søge midler til, kan du udfylde Integrationsrådets ansøgning digitalt her.

Bliv en del af Integrationsrådet
Nye projekter er ikke det eneste, som Integrationsrådet leder efter på nuværende tidspunkt. De håber nemlig også på at kunne få lavet en venteliste over borgere, som kunne have lyst til at være en del af Integrationsrådet i fremtiden. Så har du lyst at blive en del af Integrationsrådet, må du meget gerne give lyd.

–   Vi er lige nu 13 medlemmer som har til opgave at sørge for, at Byrådets integrationsindsats er effektiv, at den hænger sammen og at den fremmer etnisk ligestilling – og så er det også os, der deler puljemidlerne inden for vores område ud. Så vi håber, at der er flere borgere i Frederikshavn Kommune, som har lyst til at være en del af Integrationsrådet, siger Katalin Fülöp.

Integrationsrådet afholder møder seks gange om året, og har man lyst til at være en del af rådet, kan man kontakte Integrationsrådets sekretær Maiken Pilgaard Krüger på maku@frederikshavn.dk.

Integrationsrådet har netop fået et nyt medlem, Ellen Brodersen-Hval, der skal indtræde i Integrationsrådet primo 2020.

Du kan læse mere om Integrationsrådet på Frederikshavn Kommunes hjemmeside.

Foto: Maiken Pilgaard Krüger

En kommentar til: “Integrationsrådet leder efter projekter til 2020”

  1. Karsten Munk den: 7 december - 2019 13:58

    Mennesker der kommer til Danmark af den ene eller anden grund, har selv pligt til at blive en del af samfundet, hvis de ønsker at slå sig ned permanent.
    Det er næsten altid os danskere der får skylden, hvis de fremmede ikke kan finde sig tilpas. Jeg siger det er op til dem selv, men mange gange spænder kultur og religion ben. Der hjælper hverken penge eller integrationsprojekter.

    Nedlæg integrationsrådet, tag pengene fra fonden og giv dem til de trængte børnehaver.

Skriv en kommentar......