d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Flot moderniseret villa med smuk havudsigt

7. december 2019 - kl.9:21 - af:

Bolig

home Sæby – Læsø: Denne 50’er villa, står helt skarpt med hvide pudsede vægge og sort glaseret tegltag. Den er energirenoveret i 2016 med 100mm rockwool på facaden og netpuds. Samtidig er der sat nye træ/aluvinduer og døre i overalt.

Lille stikvej til Solsbækvej fører til bred flisebelagt indkørsel og nedkørsel til indbygget garage i kælderen. På den nordlige side af huset finder man indgangen til trappereposen mellem kælder og stueplan. En skøn lys entré byder velkommen til et velindrettet hus i tre plan. Stueplan indeholder dejligt alrum med udgang til fin vestvendt træterrasse og åben forbindelse til køkken med hvide låger, spiseplads, udsigt til vandet og halvvæg til opholdsstue med stort glasparti mod minibyen og det flotte blå hav. Det nydelige bøgeparketgulv fortsætter fra alrummet ind i stuen. I forbindelse med entréen er der et lækkert badeværelse med grå gulvfliser, muret bruseniche og flot kirsebær skabsarrangement med fine detaljer som jalousilåger og terrazzo bordplade med formstøbt vask.

Flot trappe fører til repos på første sal, hvorfra der er adgang til stort lækkert soveværelse med plankegulv og dørparti mod vandet, så der er mulighed for at lave en altan med den absolut skønneste havudsigt. Soveværelset har adgang til stort walk-in closet. Desuden er der på første sal et dejligt værelse mod vest med skydeskabe og hvidmalet plankegulv. Den flotte og indbydende kælder byder på lækkert badeværelse/toilet kombineret med vaskerum og i samme stil som det andet badeværelse med muret bruseniche og kirsebær skabsarrangement samt bordplade med vaskemaskine og tørretumbler nedenunder. Desuden to flotte rum med store grå gulvklinker. Det ene med almindeligt højt vindue og det andet med højt siddende kældervinduer. Endelig er der adgang til fyrrum og garage samt fint værksted.

Huset er omkranset af fin flisebelægning med et højere niveau mod vest, hvor der er sti til vejen og hyggelig have samt et lavere niveau mod øst, hvor det store flisearealer giver plads til mange parkerede biler og fint anlagt have har sti til hyggeligt terrasseområde med overdækning til de sene aftentimer. Der er desuden etableret et 7,5 msolfangerpanel på taget som er tilsluttet en 200 liter solvarmebeholder, hvilket er et godt supplement til husets pillefyr fra 2012. Herudover er der solceller, som er med til at holde el-regningen i huset på et minimum. En meget fin og energirigtig villa, som er godt indrettet og har en helt fantastisk havudsigt!

Solsbækvej 29 – nær havn og centrum

Kontantpris: 2.195.000

Udbetaling: 110.000

Ejerudgifter pr. måned: 2.162

Energimærkekarakter: C

Boligareal: 125 m2

Kælder: 83 m2

Udhus: 36 m2

Grundareal: 945 m2

Skriv en kommentar......