d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Skolejagt i Gybels/Kjeldgaards plantage

4. december 2019 - kl.11:31 - af:

image1 (1) kopier

Sæby og Omegns jagtforening afholdte torsdag den 28. november skolejagt, sammen med elever fra 8. og 9. klasse fra Sæbygaardskolen i Gybels/Kjeldgaards plantage. Eleverne har et valgfag, med bl.a. fiskeri og jagt.

Inden jagten havde eleverne modtaget undervisning af naturvejleder Bo Storm fra kommunen, han havde været forbi skolen, og efterfølgende var der mødt godt 20 af jagtforeningens medlemmer op, for at hjælpe med afholdelse af jagten.

På jagten blev der set både dådyr, rådyr, ræv, hare, ænder og snepper, og der blev nedlagt et rålam og en hare.

Efter paraden blev der grillet ryg, kølle og lever fra det nedlagte lam, men der blev også plads til en gang pølser til frokost.

Eleverne havde en rigtig god dag og fik et godt indblik i jagtens glæder.

image2 (1) kopier

En kommentar til: “Skolejagt i Gybels/Kjeldgaards plantage”

  1. Anders den: 4 december - 2019 11:39

    Stor ros til jagtforeningen og kommunen. Dejligt at se unge mennesker der lærer hvor maden kommer fra og ikke bare fra en vacuumpakke i et supermarked. Det er sådan man lærer bedst, at sætte pris på råvarerne og naturen og forstår at passe på miljøet.

Skriv en kommentar......