d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Ny udstilling og årsdag hos Efter et nyt Minut

2. december 2019 - kl.8:58 - af:

prepare_fresh-invitation01-smal-web kopier

Fredag d. 6. december er der fernisering på Jesper Olsens udstilling ”Prepare Fresh, the Easy Way” og ét-års jubilæum hos Efter et nyt Minut i Vestergade.  Ferniseringen starter klokken 17 og alle er velkomne til at kigge forbi til et eller flere blikke på værkerne, et eller flere glas vin og veksle et eller flere ord med kunstneren. I et eller flere minutter.

Udstillingen, der viser malerier, skulpturer og video, løber frem til d. 31. januar 2020 og handler om form, indhold og funktion med krog i det 20. århundredes køkkenredskaber.

Jesper Olsen har gennem længere tid oparbejdet en (stadig voksende) samling mere eller mindre besynderlige køkkenredskaber, redskaber der gennem tiden har været markedsført som uundværlige hjælpemidler i en effektiv, moderne hverdag. Som eksplicitte billeder på det (over)forbrug vi har i vores samfund, danner redskaberne – og emballagen de kommer i – udgangspunktet for udstillingens værker.

Der vil i udstillingsperioden blive afholdt to performative og praktiske workshops, hvor de deltagende i fællesskab med kunstneren vil tilberede et fælles måltid, skabt ved kun at gøre brug af de mange mærkelige, vidunderlige køkkenredskaber.

Jesper Olsen er uddannet fra Det Jyske Kunstakademi i 2014 og har base i Aalborg. I hans

billedkunstneriske praksis arbejder han i traditionelle medier som maleri og skulptur men ofte i en

utraditionel sammenhæng med udgangspunkt i samtidens aktuelle udfordringer.

 

Skriv en kommentar......