d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"1-plans villa med muligheder i nærheden af Nellemanns Have

30. november 2019 - kl.9:22 - af:

Ejendommen kopier

Nybolig Sæby: Sæbys nordlige bydel er et attraktivt kvarter at bo i med sine mange børnefamilier, her er der både godt naboskab og børn at lege med i kvarteret. Området er ideelt for naturelskeren, hvor gåturen på kun 3 min. fører op til Sæbygård Skov og Jernkilden med stort grønt område. I skoven er der mange gode vandrestier og udfordrende mountainbikerute. Går man en tur i den anden retning, så er Nellemanns Have et besøg værd med sine smukke blomster og mange frugttræer. Går man 5 minutter i østlig retning, så kommer man ned på sandstranden, som er skøn og børnevenlig. Der er cykelsti helt op til vestbyen, hvor Sæbygårdskolen, fritidscentret, indkøb, bibliotek og svømmehallen ligger.

Velkommen til Langtvedvej 19, hvor man via en flisebelagt indkørsel kommer til en muret carport med støbt gulv og et rigtig fint skur. Fra carporten er der adgang til villaen, hvor man træder ind i bryggerset med god skabsplads og plads til vaskemaskine og tørretumbler. Herfra kommer man ind i køkkenet, her er spiseplads og alt i hårde hvidevarer. Videre til en fordelingsgang med vindfang ved hoveddøren. Her er adgang til badeværelse som er med kar og brus, stort lyst værelse (tidligere to rum), værelse og stort soveværelse med skabsvæg og udgang til overdækket terrasse. Stor lys stue med godt lysindfald fra vinduerne, her er der udgang til samme terrasse som fra soveværelset. Terrassen er sydvendt, delvis overdækket, og perfekt til hygge og grill på en sommeraften.

Haven er hyggelig og overkommelig, og man er ugeneret i haven med hæk mod naboerne. Forhaven er med flotte blomsterbede og buske samt med fliser.

En rigtig flot velholdt villa med gåafstand til det meste.

Er denne villa noget for dig så ring til Nybolig Sæby 9840 1200 og aftal tid for en fremvisning.

Link: https://www.nybolig.dk/villa/9300/langtvedvej/105085/933145

Sag nr.: 933145

Adresse: Langtvedvej 19, 9300 Sæby

Kontant pris: Kr. 998.000,-

Udbetaling: Kr. 50.000,-

Ejerudgift pr. md.: Kr. 1.810,-

Brutto/netto ekskl. ejerudgift: Kr. 4.118,-/3.576,-

Bolig areal: 134 m2

Grund: 727 m2

Stue/vær.: 1/3

Opført: 1970/1975

Energimærke: D

Skriv en kommentar......