d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Indbrudsindsats: mobil politistation i Sæby lørdag

29. november 2019 - kl.11:29 - af:

politi

Som et led i indsatsen mod den seneste tids indbrud i Sæby stiller Nordjyllands Politi i morgen lørdag den 30. november kl. 10-13 op ved den mobile politistation på Virkelyst. Håbet er at få byens beboere i tale.

Når lokalpolitiet i Frederikshavn lørdag stiller op med både en efterforsker og en forebyggelsesbetjent i Sæby, er det med håbet om at få lokale borgere i tale om den seneste tids indbrud i byen:

”Vi er meget bevidste om, at nogle borgere i Sæby føler sig utrygge i øjeblikket. Derfor er det vigtigt for os at få folk i tale. Vi vil lytte og rådgive omkring, hvad man selv kan gøre for at forebygge indbrud. Vores efterforsker kan blandt andet fortælle om tyvenes fremgangsmåde, og hvilke koster de går efter,” fortæller vicepolitiinspektør John Lamp Henriksen, leder af politiets patruljeberedskab i Frederikshavn.

Vicepolitiinspektøren tilføjer, at politiet også er interesseret i ved samme lejlighed at tale med folk om, hvad de hører og ser i området, for der kan være oplysninger, som kan bidrage til opklaringen af indbrudssagerne.

”Siden medio oktober har der været 18 indbrud i Sæby by. I de seneste par uger har vi set, at sagerne har koncentreret sig om Virkelyst, det vil sige den sydlige del af Sæby. Og det er derfor, vi vælger at placere os der i morgen,” forklarer John Lamp Henriksen.

Politiet står klar ved den mobile politistation lørdag den 30. november kl. 10-13 på byggegrunden over for Virkelyst 60, 9300 Sæby.

Skriv en kommentar......