d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Fest-, børne- og nytårsgudstjeneste

28. november 2019 - kl.8:04 - af:

sæbykirkemedkors 4_600x250

Søndag den 1. december – i øvrigt den 1. søndag i Advent – kl. 10 bliver der afviklet en festgudstjeneste i Sæby Kirke.

Det sker i anledning af en omfattende, nu fuldført restaurering af kirkens mange flotte kalkmalerier.

Torsdag den 5. december kl. 10,30 holdes en gudstjeneste, som er specielt tilrettelagt med henblik på udviklingshæmmede. Bl.a. ÆldreSagens sangkor medvirker.

Den 24. december kl. 10 åbnes Sæby Kirkes døre for en lille, festlig julegudstjeneste, som primært er for børn i førskolealderen og deres familier. Gudstjenesten afvikles i høj grad på børnenes præmisser, men der er også julesalmer og orgelspil.

Juleaftensdag kl. 10,30 holdes en julegudstjeneste på Sæby Ældrecenter, og i Sæby Kirke vil der være julegudstjenester den 24. december kl. 13, kl. 14,30 samt kl. 16, og selvfølgelig er der også gudstjenester 1. og 2. Juledag – begge gange kl. 10.

Nytårsaftensdag den 31. december kl. 15,30 indbydes til nytårsaftensgudstjeneste, hvor kirkegængerne kan bede om alt godt og om Guds velsignelse over det nye år. Gudstjenesten følges op med en sammenkomst i kirkens sideskib, hvor der bydes på et glas champagne og kransekage.

Tekst: Per Rye

 

 

 

 

Skriv en kommentar......