d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Ida vender hjem til Vendsyssel Håndbold

27. november 2019 - kl.8:11 - af:

ida_veha

Ida-Louise Andersen valgte i sommer at søge nye udfordringer, nu vender hun tilbage til Vendsyssel og har indgået kontrakt med Vendsyssel Håndbold frem til sommeren 2021.

De er glade for, at det lykkedes at hente Ida retur. Ida er en rigtig dejlig pige, som passer godt ind i truppen og i den spillestil de har, Ida skifter med det samme, og alle er glade for at se Ida i den sorte trøje igen – aftalen er kommet i stand med opbakning fra PJ Revision, som også bliver Ida ́s personlige sponsor.

Ida skal spille pladsen på venstre fløj sammen med Sylvie, klubben er overbeviste om, at det er et godt makkerpar, de har fået sat sammen på den position, et makkerpar der kan udfordre hinanden.

“Ida er en ønskespiller i Vendsyssel Håndbold. Hun er lokal, hun er ung, hun kender klubben, hun kender pigerne, hun er enormt vellidt, og så er hun, ikke mindst, en super dygtig fløjspiller. Vi er grundet vores ambitioner hele tiden på udkig efter det ekstra, der kan skærpe os i topstriden i rækken, og derfor er det rigtig glædeligt, at vi på ganske kort tid har fået tilknyttet Ida på en kontrakt, der i første omgang gælder til sommeren ’21”, fortæller Kent Ballegaard.

Selv fortæller Ida, “Jeg skiftede fra Vendsyssel i sommer for at søge nye udfordringer, men nu glæder jeg mig til at komme tilbage til klubben, efter at have været væk en halv sæson. En gang imellem må man tage et skridt tilbage for så at tage to skridt frem. Jeg kommer til at spille 1. division frem for Liga – til gengæld bliver jeg en del af et hold og en klub på vej frem, så jeg forhåbentlig spiller Liga i Vendsyssel i løbet af 1-2 år. Nu ser jeg frem til kampen mod Ringkøbing, hvor vi skal ned og tage point”.

Skriv en kommentar......