d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Inner Wheel har fokus på kvinder og børn

26. november 2019 - kl.8:08 - af:

Inner Wheel_600x250

Inner Wheel er én af verdens største kvindeorganisationer med fokus på kvinder og børn. Organisationen har til formål at fremme og styrke venskaber, at yde hjælp og støtte samt fremme og styrke forståelse mellem mennesker – lokalt og internationalt.

Hvert år har Inner Wheel en årsindsamling, og der blev i oktober 2019 givet 110.000 kr. til Mødrehjælpen i Danmark.

I Inner Wheel Sæby brænder de for deres egen klub, og de har besluttet, at de også donerer penge til gode, lokale formål. Hvert år gennemføres forskellige projekter – internt i klubben – med det formål, at skabe et overskud, som kan doneres til lokale formål – til aktiviteter for kvinder,  børn og ældre.

Overskuddet fra Projektudvalget i 2018/2019 blev på ca. 11.000 kr., som doneres til:

Afd. D ”Dråben” på Sæby Ældrecenter til indkøb af spil, da de har børnehavebørn på besøg èn gang om måneden

Nogle dages ophold i en ferielejlighed for en enlig mor og hendes 2 børn – et pust væk fra dagligdagen

Til Solsikkerne – som er en lille gruppe børn på Sæby Skole. Undervisningen tager udgangspunkt i den enkelte elevs mål og dagligdag, og er opbygget omkring fast struktur, ro og forudsigelighed. Pengene vil Solsikkerne bruge til en tur med overnatning

Til Sysselklubben, hvis målsætning er at samle ældre – måske ensomme – borgere til fælles hygge og samvær. Klubben er åben for alle et par timer om ugen – der bliver sunget et par sange , der nydes en kop kaffe og så bliver der snakket og spillet forskellige spil og alle slags kortspil. Klubben har eksisteret i 52 år – hver gang mødes 40-45 ældre fra Sæby og Omegn.

Projektudvalget 2019/2020 er allerede godt i gang med planlægning af nye aktiviteter – bl.a. afholdelse af loppemarked i Den Gamle Købmandsgård i maj måned 2020 – med henblik på at skabe et overskud til nye donationer.

Skriv en kommentar......