d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Verdens Diabetesdag markeres igen

9. november 2019 - kl.0:32 - af:

diabetes

Frederikshavn kommune har omkring 3000 registrerede diabetiker, men 4.500 indbyggere går rundt med prædiabetes. I 2030 forventes 5670 indbyggere at have diabetes. Diabetes koster på årsplan 31,8 mia. kr. Diabetesforeningen i Frederikshavn Kommune har i øjeblikket omkring 1000 medlemmer.

Krudttårnet bliver i anledning af verdens diabetesdag farvet i blåt lys. Netop den blå ring er det globale symbol på støtten til diabetessagen.

I år afholder Diabetesforeningen for Frederikshavn Kommune Verdens Diabetes Dag på Frederikshavn bibliotek den 14. november fra klokken 14.00 -17.00, hvor medlemmer vil stå med foreningens risikotest og materialer samt forskellige smagsprøver fra bl.a. Easis. Desuden vil Frederikshavn Sundhedscenteret være tilstede med diabetessygeplejerske og diætist.

Foreningen håber, rigtig mange kommer forbi og ser/hører om de forskellige tilbud.

Skriv en kommentar......