d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Vendsyssel Håndbold møder rækkens nummer chok

9. november 2019 - kl.10:13 - af:

IMG-6762 kopier

Lørdag eftermiddag skal Vendsyssel Håndbold på besøg hos Stjernen fra Odense. Et hold der har fået et svært comeback til 1. division, hvor det endnu ikke er blevet til point. At værterne har fine kompetencer har de vist flere gange i sæsonen, og Vendsyssels cheftræner har heller ikke nogen forventning om en let opgave, men omvendt hersker der heller ikke tvivl om, at de to point skal med retur til Nordjylland.

“Jeg har stor respekt for Stjernen. De har spillet fine kampe i sæsonen, og har flere spændende spillere på holdkortet, så der venter dem naturligvis point i 1. division. Når det så er sagt, skal der heller ikke herske tvivl om, at det ikke bliver imod os. Vi skal vise hvorfor vi er i toppen og de er i bunden, så vi kommer til at tilgå kampen som alle andre opgaver med lige megen optimisme og ydmyghed. Vi er enormt tilfredse med vores sæson hidtil, men vi er langtfra færdige, og næste opgave hedder Stjernen, og den ser vi meget frem til”, fortæller Kent Ballegaard.

Skriv en kommentar......