d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Hospice Vendsyssel er på programmet i Mariehuset

5. november 2019 - kl.8:05 - af:

Mariehuset Sæby_600x250

Torsdag den 7. november er efterårets sidste Suppeaften: “Vi skal høre om Hospice Vendsyssel, og som altid skal vi nyde fællesskabet ved nogle gode sange”, fortæller Carsten Kirkegaard.

Slagter Tranholms serverer karrysuppe denne aften.

Vintersæsonens Suppeaftener i Mariehuset er nu datosat, delvis programsat og bliver som følger:

23. januar: Her vil Keld Skovgaard berette om oplevelser fra USA under titlen ”Den amerikanske drøm – indtryk fra en rejse til Californien og omegn.”

Enkelte gange, som afveksling, er suppen skiftet ud med noget andet og denne aften er der planer om at servere Skipperlabskovs.

13. februar: Traditionen tro får Mariehuset igen besøg af ÆSK, Ældresagens Sangkor. Således bliver det igen en aften i sangens tegn, og koret satser på, at en god del af sangene de har med bliver fælles sange, som alle kan synge med på.

19. marts: Et par forårs sange vil helt sikkert være på tapetet denne aften. Underholdning til denne aften er endnu ikke helt på plads endnu, men der arbejdes på sagen.

Generelt:

Aftenerne forsætter som hidtil, man starter kl. 18 og slutter kl. 20. Således vil man kunne nå aftenmeditationen i Kirken de aftener, hvor der er sammenfald af disse to arrangementer.

Det underholdende element efter måltidet er af en ½ times varighed. Der skal være tid til hyggesnak, fællessang og kaffe med lidt sødt.

Prisen er 50 kr. Øl eller sodavand koster 5 kr. Der vil i øvrigt stå postevand på bordene.

Tilmelding er nødvendig af hensyn til suppebestillingen og kan ske til Peter Jacobsen på tlf. 2149 8225 eller Carsten Kirkegaard tlf. 4017 1074.

Kirkekontoret vil også tage imod tilmelding, ligesom Kirkebil ordningen gælder for Suppeaftener.

Suppeaftener er for alle, der har lyst til en aften i godt selskab.

Skriv en kommentar......