d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Budget 2020: 5,5 mio ekstra til asfalt

5. november 2019 - kl.7:59 - af:

Karsten Thomsen

Karsten Thomsen (A), formand for Teknisk udvalg har skrevet dette indlæg:

I det daglige får jeg mange henvendelser angående vejenes beskaffenhed, derfor glæder det mig rigtig meget at kunne konstaterer, at der i det netop vedtagne budget for 2020 er fokus på kommunens vejkapital. Der er i budgettet afsat 5,5 mio ekstra til asfalt, det har været et stort ønske fra den socialdemokratiske gruppe.

Umiddelbar var min tanke, hvor meget asfalt kan vi få for 5.5 mio, hvad rækker pengene til. Vi kan vælge at  renovere mellem 8 til 10 km. by vej, eller omkring 10 km. landevej, der kan også  være cykelstier der skal have et løft / etableres. Hvordan de 5,5 mio. udnyttes bedst, ved jeg ikke endnu, det skal der arbejde tæt sammen med eksperterne fra Park og vej omkring, således vi sikre at vi får mest muligt for pengene.

Når vi i Teknisk Udvalg skal prioriterer asfalt i 2020, bliver det ud fra at give flere af vores veje eller cykelstier et løft, som vi eller ikke kunne have gjort

Jeg ser frem til at arbejde med opgaven i Teknisk udvalg, og glæder mig over at vi får mulighed for at forbedre kommunens vejkapital.

Skriv en kommentar......