d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"SønderJyske kørt over af Vendsyssel Håndbold

4. november 2019 - kl.8:24 - af:

IMG-6762 kopier

I søndagens sene kamp i kvindernes 1. division fik Vendsyssel besøg af SønderJyske i et vaskeægte topopgør i DRINX Arena.

På forhånd havde udeholdet udråbt Vendsyssel til favoritter, men det fik nu ikke hjemmeholdets cheftræner Kent Ballegaard til at nedtone kampens betydning og udeholdets formåen.

I første halvleg fulgtes de to hold ad til stillingen 8-8, herefter stak Vendsyssel af med flere flotte contra scoringer og store redninger i målet af en utrolig velspillende Elin Jona Thorsteinsdottir. Kampens første 30 minutter endte med en 7 måls føring til Vendsyssel 15-8.

Anden halvleg startede med lidt scorings problemer for hjemmeholdet, hvilket fik forspringet til at skrumpe med 4 mål, men SønderJyske kom dog aldrig tættere på, end at man sad med en god fornemmelse af, at Vendsyssel havde styr på kampen. Det blev til endnu en halvleg med store redninger fra Elin Jona Thorsteinsdottir i målet, der da også efter kampen blev kåret til dagens spiller.

Kampen endte 24-17, hvilket sender Vendsyssel op på 2. pladsen i 1. division.

Elin

Elin Jona Thorsteinsdottir

Skriv en kommentar......