d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Topbrag i DRINX Arena søndag aften

2. november 2019 - kl.11:04 - af:

Veha

Vendsyssel Håndbold får besøg af SønderjyskE søndag aften, og kampens vigtighed er ikke til at komme udenom. Det er to tophold der tørner sammen, og Vendsyssel håndbold er glade og stolte over at være en del heraf. Derfor er det naturligvis også en spændt cheftræner, der ser frem til kampen.

“Vi elsker disse kampe. Det er det vi knokler for i hverdagen. At være part i en topkamp. Vi møder et godt SønderjyskE-hold, der som os har ambitioner om at være med i toppen, så jeg kan kun appellere til at folk kommer i hallen. Der er garanti for en fantastisk kamp, og vi glæder os bare helt vildt”, udtaler Kent Ballegaard.

Skriv en kommentar......