d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"31-årig lastbilchauffør fra Sæby påkørte 5-årig dreng

1. november 2019 - kl.14:33 - af:

Ambulance ny_600x250

Torsdag aften kl. 17.47 var en 5-årig dreng, som så mange andre børn, ude Halloween aften på “Slik eller ballade” tur. Det endte gruelig galt.

Drengen blev nemlig så forskrækket, da en mand med en skræmmende maske åbnede døren i et hus, hvor han ville rasle slik, at drengen løb direkte ud foran en lastbil, der kom kørende på Ryesgade i Gl. Rye, ved Skanderborg.

Den lille dreng blev hurtig bragt til hospitalet og er nu ved bevidsthed og uden for livsfare, oplyser Sydøstjyllands Politi. Politiet kan dog fortælle, at drengen, efter et brud på bækkenet, formentlig skal igennem en operation med blandt andet hudtransplantation.

– Det er en dybt ulykkelig sag for alle. Både for drengen, for manden med masken, som jo bare ville lave sjov med børnene, for de børn og voksne der fulgtes med drengen og selvfølgelig for den lastbilchauffør, der ramte drengen, fortæller vicepolitiinspektør Stig Simonsen fra Sydøstjyllands Politi.

Skriv en kommentar......