d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"EDC Jensen & Riise: Indbydende fritidshus tæt på stranden

29. oktober 2019 - kl.0:04 - af:

4- kopier

Velkommen til dette super velholdte fritidshus beliggende mellem Sæby og Lyngså. Fritidshuset er godt beliggende nær Lyngså badestrand, som er en af de bedste strande på Østkysten (blåt flag). Stranden har dejlige klitter og er meget børnevenlig med lavt og roligt vand. Desuden godt fiskevand for lystfiskere. Derudover er der kort afstand til Sæby, hvor der er gode indkøbsmuligheder og et fantastisk by- og havnemiljø.

Fritidshuset her er løbende renoveret med bl.a. udvidelse af stuen, tag, badeværelse og garage fra 2002. Fra entré træder man ind i husets hjerterum, dejlig stor stue alrum i åbenforbindelse med køkkenet. Fordelingsgang til soveværelset og de to fine værelser. Flot badeværelse med bruseniche og plads til vaskemaskine og tørretumbler. Ejendommen har nyere varmepumpe, som sikrer et godt indeklima i huset. Herudover er der en rigtig fin garage med god plads og der er indlagt fiberbredbånd.

Et virkelig velholdt og meget charmerende fritidshus i rigtig god stand, hvor der er rig mulighed for, at slappe af og nyde livet.

Adresse: Rovej 3, 9300 Sæby

Mægler:  Ruben Dietz

Sagsnr.  93005180

Type:  Fritidshus

Boligareal: 80 m2

Grundareal: 800 m2

Rum:  4

Værelser: 3

Antal plan: 1

Byggeår: 1964

Ombygget: 2002

Pris: 898.000 kr.

Ejerudgifter: 852 kr.

Skriv en kommentar......