d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Kandis spiller igen på Hotel Viking

22. oktober 2019 - kl.16:34 - af:

Kandis_600x250

Du kan heldigvis stadig nå at få billet til årets Kandis koncerten, hvor der i skrivende stund kun er 20 billetter tilbage.

Torsdag den 7. november gæster KANDIS igen Hotel Viking, hvor der tages forskud på Mortens Aften. Inden koncerten serveres en 3 retters menu, hvor der bl.a. serveres Mortens aften and med alt hver der tilhører. Herefter skal dansegulvet fyldes, når Johnny og kompagni træder på scenen for 10. år i træk på Hotel Viking.

“Vi glæder os meget til denne traditionsrige aften, og til at forkæle de mange gæster med en klassisk dansk veltillavet menu. Der er selvfølgelig massere af musikalske oplevelser fra det folkekære band Kandis”, udtaler direktør, Brian Fabricius. Han ser frem til at byde de ca. 300 glade gæster hjerteligt velkommen. Han udtaler at enkelte gæster rejser helt fra Norge hvert år for at deltage i dette arrangement, og at det har de gjort nu 10 år i træk. Det er da til at blive stolt over.

Ønsker man at bestille billet, kan det gøre pr. telefon 98461700 eller på mail: info@hotelviking.dk

Se menuen og programmet her: https://hotelviking.dk/produkt/kandis-2019/

Skriv en kommentar......