d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Flot 3. plads til U-15 ved årets Costa Brava Cup

22. oktober 2019 - kl.8:52 - af:

holdfoto U15 kopier

Uge 42 betyder for manges vedkommende, at tiden er kommet til et lille afbræk i hverdagens stress og jag – dette gjaldt også flere ungdomsspillere fra IF Skjold Sæby.

Her var både piger og drenge fra henholdsvis U -14 piger, U -15 drenge, U -16 drenge og U -18 piger med på den traditionsrige udlandstur, som giver flere ungdom spillere en velfortjent fodboldferie. Denne gang gik turen til den catalanske Costa Brava Cup. Her var mere end 80 IF Skjold spillere, trænere, leder og forældre med til at sætte sit præg på den succesfulde fodboldtur.

Træner Leif Sørensen, en af lederne fra turen udtaler:

“Der er blevet spillet en masse fodbold, badet i poolen, spillet kort, danset og hygget ekstremt. Som sædvanligt har det været en kæmpe fornøjelse at have de unge mennesker med på tur, og som sædvanlig har de opført sig eksemplariske.

En stor tak til trænere og ledere for at bruge en uges ferie på, at gøre turen mulig”.

Selvom turen i høj grad handlede om hygge omkring fodbolden og masser af sjov, så var der alligevel et hold som rent resultatmæssigt skilte sig ud til dette års Costa Brava Cup.

IF Skjold Sæby’s U -15 drenge sluttede turneringen af med en flot 3.plads efter kun 1 nederlag i 5 kampe. Det betød rent faktisk, at holdet blev det bedst placeret danske hold i turneringen i U-15 årgangen.
U -15 årgangen bestod bl.a. af hold fra Esbjerg FB, Eastside Viborg, FC Ikast og Hellas BK – de måtte alle se sig slået af et stærkt spillende U-15 hold fra Sæby.

Ole Nielsen (træner for U -15) vurderer på baggrund af den flotte præstation i det spanske, at drengene er mere end klar til oprykningsbraget i den hjemlige DBU turnering mod Nørresundby FB søndag den 27. oktober, kl.10, på Nørresundbys baner.

VM pokalen, som ses til højre på billedet,  symboliserer desuden at U15 drengene fra Sæby vandt Fair Play prisen!

Stolte U15 drenge kopier

Skriv en kommentar......