d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Vendsyssel Håndbold vandt en halvleg og tabte en

21. oktober 2019 - kl.16:54 - af:

Veha_Bjerringbro

Det blev en spændende topkamp i Bjerringbro søndag eftermiddag. En kamp hvor det skulle vise sig at de to hold sad på hver deres halvleg, og hvor Vendsyssel Håndbold med klare føringer, stod med den største skuffelse over det uafgjorte resultat. Klubbens cheftræner havde denne analyse efter kampen.

“Det er en meget ambivalent følelse her efter kampen. Vi er i fuld kontrol i kampens første 45 minutter, hvor vores første halvleg i særdeleshed står ganske smukt i erindringen. Vi kommer til at lide under at Natasja må udgå tidligt, som jo giver Bjerringbro bedre forudsætninger. Samtidig med at vi ikke får omsat vores muligheder. Derfor blev det sidste kvarter pludselig krampagtigt og nervøst, som en topkamp oftest gør. Men jeg glædes over et flot point imod en dygtig modstander. Vi stod for en blændende halvleg hver, og så var uafgjort måske ganske fair. Vi er fortsat ubesejret og vi har hentet imponerende 11 point i 6 kampe – det er mere end godkendt og det er vi stolte over”, slutter Kent Ballegaard.

Målscorere:

Christina 8
Mette 4
Lisa 4
Termansen 2
Sylvie 2
Pernille 2
Sletskov 1
Elin 1

Skriv en kommentar......