d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Konservative:
Vi tager ansvar

19. oktober 2019 - kl.1:35 - af:

Peter_E_Nielsen-2017

Peter E. Nielsen har sendt nedenstående til redaktionen:

Vi konservative tager ansvar og er ansvarlige overfor den virklighedens udfordringer i Frederikshavn kommune.

Derfor har vi erkendt de faktiske udfordringer på Arbejdsmarksområdet og Børne og Ungdomsområdet, og accepteret den tilførsel af midler som nødvendige .

Vi konservative har i mange år kæmpet for at afskaffe rullende skolestart , og har i andre års budget forhandlinger fået at vide at det fungerede godt, derfor er det med stor glæde i den konservative lejr at de andre partier nu har erkendt den tidligere fejlslagne politik på dette område.

Vi Konservative vil gerne støtte og understøtte et af vores vækstspor i kommunen, nemlig turismen, derfor har vi været med til at sikre fuld finansieringsplan af Sæby havneudvidelsen, og vi har i hele forløbet omkring forhandlingerne til budget 2020, krævet forbedrede faciliteter i Skagen og Ålbæk Havn til såvel faste som gæstende sejlere, det er med glæde at de andre partier har bakket op om dette forslag.

Et ikke prangende budget er vedtaget, men et nødvendigt fornuftig og ansvarsbevidst budget.

Tillykke Frederikshavn Kommune

Skriv en kommentar......