d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Lions Club Sæby yder økonomisk støtte til Hjerteforeningen

18. oktober 2019 - kl.13:08 - af:

IMG_0582 kopier

Hjerteforeningen Sæby har gennem flere år haft stor succes med et eftermiddagshold i motion med rehabilitering efter hjerteproblemer. Det er sket under kyndig ledelse af en fysioterapeut.

Derfor har Hjerteforeningen Sæby ønsket at starte endnu et motionshold om formiddagen med udspring i rehabilitering efter problemer med hjertet.

I begge tilfælde ledes holdene af fysioterapeut Cathrine Kvist fra Benefit i Sæby, hvor motionen foregår – en motion, der ikke mindst har fokus på og bidrager til at få pulsen sat i vejret.

Et sådant tiltag er imidlertid ikke uden økonomiske omkostninger. Derfor søgte Hjerteforeningen Sæby Lions Club Sæby om økonomisk støtte. Lions Club har honoreret ansøgningen med et tilskud på 10.000 kr. til det gode formål, og forleden blev gavebeviset overrakt af præsident for Lions Club Sæby, Anders Jessing, til formanden for Hjerteforeningen Sæby, Merethe Gaardbo.

”Aktiviteten passer som fod i hose med Lions’ formålsparagraffer, og derfor var der heller ingen tvivl om, at vi gerne vil yde økonomisk støtte til den gode sag,” konstaterer Anders Jessing.

Merethe Gaardbo udtaler: ”I Hjerteforeningen Sæby er vi særdeles taknemmelige for den store velvilje, som Lions Club har udvist med sit flotte sponsorat. Det vil bidrage til at hjælpe mange mennesker med hjerteproblemer på højkant igen.”

Skriv en kommentar......